УКР|РУС
Новорічні
подарунки оптом
ГоловнаНовиниЗамовлення солодких корпоративних подарунків - готуємося до Нового Року 2020!

Замовлення солодких корпоративних подарунків - готуємося до Нового Року 2020!

Замовлення солодких корпоративних подарунків - готуємося до Нового Року 2020!

Лічені тижні залишились до найголовнішого свята в році. Незабаром новорічним настроєм будуть просякнуті вулиці, відчуватиметься запах мандарин, хвої і випічки. Саме час підготувати подарунки дітям, корпоративні подарунки для співробітників, партнерів і клієнтів, і нам є що запропонувати для вас. Головне, не тягніть з цим питанням до грудня. Адже чим ближче до Нового Року, тим більша завантаженість у постачальників. Вибирайте відповідний варіант подарунків в каталозі, узгодьте кошторис і зробіть замовлення!

Кращі корпоративні подарунки на Новий Рік точно в термін!

Подарунки в картонній упаковці. Найчастіше такий солодкий подарунок замовляють для дітей співробітників. Втім, всюди можливі виключення. Ми пропонуємо солодкі подарункові набори в різних коробках - більш лаконічних, щоб піднести як презент співробітникам, партнерам або клієнтам як доповнення до основного подарунка, або в більш яскравих і барвистих - малюкам або дітям молодшого шкільного віку. В наявності і під замовлення подарунки різної ваги, з різним наповненням.

Подарунки в тубусах. Така упаковка виглядає дорого, стильно і цікаво. Якщо ви хочете вручити оригінальний подарунок, але поки не плануєте експериментувати, рекомендуємо зупинити свій вибір на цьому варіанті. Тубуси виглядають презентабельно завдяки своїй формі і красивим малюнкам, і точно приємно здивують ваших колег і клієнтів. Ми пропонуємо на вибір різне наповнення по вазі і видах солодощів.

Іграшка з цукерками. Той випадок, коли хочеться приємно здивувати одержувача, і у вас є шанс зробити це максимально незвично. Для упаковки для солодощів послужить м'яка іграшка. Найчастіше вибирають для цих цілей символ наступаючого року. Втім, можна вибрати і інший варіант, в залежності від формату дарування. Також це цікавий подарунок для дітей.

Подарунки в жерстяній упаковці. Такі презенти дуже популярні останні декілька років, багато в чому через практичний бік питання. В жерстяній банці цукерки легше транспортуються і довше зберігаються. Порожній банці також знайдеться застосування в повсякденному житті. Крім того, нерідко банки прикрашають опуклим малюнком або розписом - такий подарунок виглядає стильно і привертає увагу.

Подарунки в мішечках. Вони міцно асоціюються з Дідом Морозом або Санта Клаусом, особливо у дітей. Можна вибрати мішечок за розміром і кольором, ще урізноманітнити його наповнення цукерками, печивом, шоколадом. Відмінна альтернатива пластикової та паперової упаковки, коли мова йде про дитячі подарунки до школи, дитячого садка або на свято.

Безумовно, на цьому приємні новорічні сюрпризи не закінчуються. У передсвятковий період ми регулярно оновлюємо асортимент. У нас можна підібрати подарунки в кольорових пакетах та іграшки. Крім того, всі подарунки і набори на сайті можна доповнити за своїм розсудом, вибравши будь-який товар з нашого каталогу. Додатково можна замовити різноманітні святкові прикраси, наприклад, магніти з символом року, шапки на пляшки шампанського в якості декору і багато іншого.

Як оформити замовлення на новорічний корпоративний подарунок?

Все просто. Достатньо вибрати найбільш підходящий варіант в каталозі нашого сайту, потім залишити контакти для зв'язку або зв'язатися з нами будь-яким зручним способом. Наш менеджер прийме замовлення, відповість на ваші питання і уточнить деталі. Якщо ви хочете доповнити подарунок іншими солодощами або алкогольним напоєм, повідомте про це. Наш менеджер складе точний кошторис на ваше замовлення. Потім уточнюється спосіб оплати. Доставка достпна по Києву та по всій території України.  Більше деталей у нашого менеджера.