УКР|РУС
Новорічні
подарунки оптом
ГоловнаНовиниГотуємося до 2021 року. Подарунки з символом року

Готуємося до 2021 року. Подарунки з символом року

Готуємося до 2021 року. Подарунки з символом року

Ще трохи, і до нас постукає 2021 рік. Символом цього року буде Металевий Бик. Як відомо, бик тварина домашня, працьовита і цілеспрямована. До того ж, символом цього року стане дружелюбність, доброта і взаєморозуміння. Ну, а щоб весь рік всі ці прекрасні якості супроводжували вас, ваших близьких, колег і друзів, не варто забувати про таку важливу деталь, як новорічні подарунки. Вони можуть бути різними, однак дуже важливо пам'ятати, що визначитися з подарунками варто якомога раніше. Тоді вам не потрібно буде в останні дні перед Новим Роком відчайдушно бігати по магазинах, повних черг. Ось вам кілька порад для того щоб вибір новорічного подарунка був для вас не рутиною, а став приємним процесом.

Приємні дрібниці

Такі подарунки, як правило, дарують щоб підняти настрій, і показати, що ви пам'ятаєте про дорогих вам людей. Вони можуть бути як самостійними подарунками, так і доповненням до основного презенту. Головний принцип - зображення бика або корови. Це можуть бути різні брелоки, свічки з характерним забарвленням, м'які іграшки, скарбнички, іграшки для автомобілів. До речі, дуже актуальні скарбнички і брелки з ручним розписом, іменними написами і оригінальними побажаннями.

Для домашнього затишку

Цей вид подарунків особливо підійде жінкам, так як саме вони у нас головні берегині домашнього вогнища. Перш за все, мова йде про кухонне начиння: терки для сиру, сирний набір, ємності для спецій, тортовниця, чашка з блюдцем і багато іншого. Всі ці предмети, зрозуміло, виготовлені у вигляді цікавих і смішних корівок або биків. Оригінально виглядатимуть, наприклад чашка у вигляді сиру або термопляшкау вигляді бідона. Також порадує господинь постільна білизна, подушки, пледи, накидки, скатертини із зображенням символу 2021 року.

Солодкий Присмак

Ну який же Новий Рік без солодощів? Безумовно, це один з найпоширеніших і безпрограшних подарунків. Особливо, якщо мова йде про привітання діточок.
Не сумнівайтеся, що і в цьому випадку можна зробити подарунок оригінальним і приємним. Так, наприклад, можна вибрати цукерки в цікавій упаковці-іграшці, або ж упаковці-скриньці. А вже яке захоплення у дітлахів викличе печиво або шоколадна плитка у вигляді корівки ...

Компанія СвітТрейдер пропонує широкий вибір солодких подарунків, крім того - ви самі можете визначити склад подарункового набору. Ми готові прислухатися до ваших побажань, щоб ви могли насолодитися смаком справжнього Нового Року.

Потрібні штучки для офісу

Щоб протягом року у вас, а також у ваших колег був гарний настрій і позитивний робочий настрій, варто трохи відійти від звичного офісного офіціозу і привнести у ваші робочі будні трохи гумору, позитиву і барвистості. Подаруйте своїм колегам і співробітникам корисні канцелярські речі, зрозуміло, із зображенням смішної і оригінальної символіки 2021 року. Можна подарувати тримачі для скріпок, блокноти і календарі з більшим почуттям гумору написами і віршами, ємність для олівців і ручок, тримачі для візиток, блоки для записів та інші канцелярські товари у вигляді милих телят і корів.

Подаруйте трохи теплоти

Дуже до речі будуть речі з зображенням бика. Наприклад, шарфи, рукавиці, шкарпетки, светри і шапки. Ці подарунки будуть не тільки зігрівати холодною зимою, а й дарувати теплі спогади про вас. Однак, варто зауважити, що такі подарунки найкраще дарувати близьким людям, смаки яких вам добре відомі. Адже, погодьтеся, що ні до чого дарувати шарф або шапку, якщо людина їх не носить, або стиль його одягу повна протилежність вашому подарунку. Як то кажуть, на смак і колір товаришів немає.
Вітаючи своїх родичів, друзів, колег, а також їх діточок, пам'ятайте, що ви не просто даруєте їм подарунки, а й несете їм частинку світлої енергетики і позитивного заряду на весь приходить рік.

Цукерки в картонній упаковці