УКР|РУС
Новорічні
подарунки оптом
ГоловнаНовиниНоворічні подарунки 2021: готуємося заздалегідь

Новорічні подарунки 2021: готуємося заздалегідь

Новорічні подарунки 2021: готуємося заздалегідь

У народі кажуть: "готуй сани влітку, а воза взимку". Ось і до вибору новорічних подарунків слід підготуватися заздалегідь. Особливо якщо мова йде про планування корпоративних подарунків. Чим грунтовніше і серйозніше ви підійдете до цього питання, тим більше шансів у вас не тільки приємно здивувати своїх колег, співробітників і партнерів, але і правильно спланувати свої витрати і свій бюджет, а це важливий факт.

Щоб ваші бажання збігалися з вашими можливостями

Для початку слід врахувати кілька моментів:

  • Ваші фінансові можливості. Пам'ятайте - чим раніше ви визначитеся з вибором подарунків і оформите замовлення, тим дешевше вам це обійдеться. Напередодні Новорічних свят це буде на порядок дорожче.
  • Скільки всього співробітників, колег, партнерів ви хочете привітати? Заздалегідь склавши список всіх тих, кого бажаєте привітати, ви точно в поспіху нікого не забудете.
  • Що саме ви хочете сказати своїм подарунком? Можливо, це буде якийсь ненав'язливий милий подарунок, а можливо ви саме своїм подарунком хочете показати людині, наскільки ви її цінуєте.
  • Ваша репутація, особливо якщо мова йде про привітання ділових партнерів.
  • Вибирайте надійних постачальників, які знають, що таке співвідношення ціни і якості і дорожать своїми клієнтами.

Широкий вибір - запорука правильного рішення

Якщо ви все-таки вирішили прислухатися до поради і спланувати все заздалегідь, ось вам кілька порад щодо вибору самих подарунків.

Символ 2021 року - Білий Металевий Бик. У пріоритеті в тому році будуть сім'я і робота. Цей рік пройде під егідою працьовитості, мудрості, спокою. Це рік рішучих дій. Бик любить тепло і затишок, згуртованість і стабільність. Саме ці емоції і бажання, перш за все, повинні викликати ваші подарунки.

Ми всі родом з дитинства і скільки не було б нам років, ми однаково будемо раді смачним солодощам, особливо якщо вони обрамлені в оригінальну упаковку або ж на них красується ваше ім'я або логотип вашої улюбленої компанії.

Компанія "Світ Трейдер" пропонує понад 300 видів солодких подарунків, а також іграшок з цукерками, м'яких іграшок і сувенірів. Особливо актуальними стануть м'які іграшки у вигляді символу року Білого або Металевого Бика.

  • Оригінально і зі смаком виглядатиме Новорічний подарунковий шоколад;
  • Для партнерів по бізнесу можна замовити «Шоколад з Північного Полюса» - це оригінальний і якісний презент.
  • У компанії "Світ Трейдер" великий вибір цукерок в художній упаковці. Це зробить ваш подарунок не тільки смачним, але й вишуканим.
  • Дуже популярними стали цукерки в тубусах, дерев'яних і жерстяних упаковках.
  • Також можна вибрати і подарункові набори в картонній упаковці або целофанових пакетах. Компанія "Світ Трейдер" дотримується досить гнучкої цінової політики, а це дозволить вам вкластися навіть у невеликий бюджет компанії. Ви також можете самі сформувати свій набір солодощів, і ми з радістю врахуємо всі Ваші побажання.
  • Презентабельно виглядатимуть солодкі подарункові набори з логотипом вашої компанії. Ми із задоволенням доповнимо ваше замовлення магнітиками, статуетками, брелоками, м'якими іграшками і навіть бісквітами і шоколадом.

Якщо мова йде про привітання діточок, то в такому випадку краще вибрати солодощі, в складі яких немає алкоголю, кави і алергічних продуктів. Яскрава й оригінальна упаковка не менше порадує бешкетну дітвору, ніж сам вміст подарунка.

Компанія "Світ Трейдер" - це надійність, стабільність і висока якість обслуговування. Широкий асортимент солодких подарунків, співпраця з провідними кондитерськими підприємствами України - Рошен, АВК, Конті, LUKAS. Світ Трейдер - ми працюємо для вас!

Про нас

Каталог подарунків