УКР|РУС
Новорічні
подарунки оптом
ГоловнаНовиниВам потрібні солодкі подарунки оптом?

Вам потрібні солодкі подарунки оптом?

Вам потрібні солодкі подарунки оптом?

Ви обрали нас! І ось чому ...
Здавалося б, що на теперішній час придбати солодкі подарунки оптом на свята взагалі не є проблемою. Але якщо «розкласти» це начебто просте дійство на складові, вийде, що Вам потрібно:
а) вибрати для походу в магазин час, якого, як відомо, завжди не вистачає;
б) надовго застрягти у прилавка, болісно визначаючись з покупкою. Причому є ймовірність, що ви так і підете з порожніми руками. З різних причин: висока ціна, не сподобався дизайн упаковки, термін придатності товару, невідповідність Ваших уподобань набору солодощів і т.д. і т.п.
У цьому сенсі наші пропозиції можна назвати практично ідеальним. Оскільки ми виключили всі перераховані нюанси! Відтепер Ви знаєте, що завдяки нашій компанії:
- набір солодощів можна сформувати самим, по своєму бажанню і смаку, тобто наповнити його саме тими цукерками і в тій кількості, яке Ви виберете;
- ми покладемо в ту упаковку, яку ви виберете, виключно визнані споживачем найменування цукерок від кращих українських кондитерських фабрик ( «Рошен», «АВК», «Конті», «Жітомирські ласощі»)
- ціна на такий набір, завдяки оптовим закупівлям безпосередньо у виробника, буде нижче магазинної на 9-10%;
- це будуть дійсно дуже свіжі солодощі, оскільки ми не запасаємося товаром наперед, а виробляємо його тільки під замовлення;
- солодкий подарунок ми доставимо саме туди, куди зручніше вам!
Економте з нами час! Бережіть з нами нерви! Купуйте розумно, комфортно, вигідно!