УКР|РУС
Новорічні
подарунки оптом
ГоловнаНовиниДень захисту дітей: подарунки в дитячих садках і для дітей співробітників

День захисту дітей: подарунки в дитячих садках і для дітей співробітників

День захисту дітей: подарунки в дитячих садках і для дітей співробітників

Дитинство - це один з найяскравіших і найцікавіших етапів в житті людини. І від того, наскільки щасливим воно буде, залежить подальше життя дітей.
Всі діти, без винятку, люблять свята, а ще більше люблять отримувати подарунки.
Одним з таких свят, коли бешкетним непосидам прийнято дарувати подарунки і влаштовувати в їх честь свята, є Всесвітній День захисту дітей, який відзначають в перший день літа.

До цього дня багато компаній і організацій не шкодують коштів на придбання подарунків для дітей своїх співробітників. Адже погодьтеся, що для кожної нормальної людини найголовніше в житті - це його дитина. Тому, багато співробітників відчувають величезне почуття подяки до свого керівництва, бачачи іскорки щастя в очах своєї дитини.
Але щоб ці самі іскорки засвітилися, дитину треба дійсно здивувати і тоді вона неодмінно зрадіє вашому подарунку.
"У наш час дітей важко чимось здивувати?", - скажете ви. І будете абсолютно неправі. Адже діти, на відміну від дорослих, вміють радіти навіть незначним подарункам, якщо відчують справжню любов і турботу про них.

1. Ах, уже ці ласуни!
Ну, звичайно ж, солодких ласощів ніколи не буває багато. Адже кожен дорослий знає, що якщо дитина не доїла кашу - це зовсім не означає, що він не подужає жменю цукерок, парочку печенюшок, зефірку або вафельку. Тому подарунок завжди буде актуальним і сприйнятий малюками на ура.
Ви можете сміливо подарувати:

Такий презент буде більш оригінальним, якщо ви проявите трохи фантазії і зробите його презентацію інтригуючою. Можна, наприклад, заховати подарунки, а схованку вказати в "абсолютно випадково" знайденій, карті. Повірте, що така пригода приведе в захват не тільки дітей, а й їхніх батьків.
Щоб продумати всі ці та інші деталі, необхідно заздалегідь зайнятися пошуком подарунків і їх замовленням. Особливо в тих випадках, коли вам потрібно привітати велику кількість дітей.

Краще, якщо ви все ж оформите оптове замовлення в інтернет-магазині. Таким чином можна буде заощадити не тільки кошти, а й ваш час.
Компанія Світ Трейдер пропонує широкий асортимент оригінальних, солодких подарунків оптом за доступною ціною і на вигідних умовах. У нас тільки найсвіжіша продукція від кращих кондитерських компаній України.

Відома письменниця Агата Крісті говорила: «Мені здається, що одна з найбільших удач у житті людини - щасливе дитинство».
Станьте частинкою тієї самої удачі - подаруйте дітям щасливе дитинство, замовивши солодкі набори в компанії СвітТрейдер.

2. Іграшок багато не буває!
Це беззаперечна  істина для будь-якої дитини. Адже діти весь час чимось зайняті і горе дорослому, якщо раптом дитина занудьгувала. Ось чому піднести іграшку завжди буде виграшною комбінацією.

Однак тут є два маленьких, але важливих нюанси.
Перший - іграшка повинна відповідати віку і вподобанням малюка, а другий - ціна. На жаль, хороші іграшки коштують недешево.
Ви можете піднести дітям в якості подарунків:

  • Настільні ігри.
  • Ляльки.
  • М'які іграшки.
  • Машинки.
  • Конструктори.
  • Ігрові м'ячі.
  • М'які іграшки з цукерками

На нашому сайті ви можете вибрати м'які іграшки та м'які іграшки з цукерками, іншими словами, два подарунки в одному!

3. Цікавинки, канцтовари та цікаві книги.
Така категорія подарунків підійде допитливим дітям, які прагнуть кожен день пізнавати щось нове і незвичайне. В якості подарунків можна придбати також комікси і японські аніме.

4. У здоровому тілі - здоровий дух!
А ось для більш активних хлопців, особливо тих, хто займається спортом, спортивні товари та одяг або взуття будуть дуже доречними. Головне - вгадати з розмірами і спортивними вподобаннями.

Як правило, в честь цього свята в дитячих садах, школах-інтернатах, а також в інших дитячих закладах влаштовують веселі та цікаві заходи, залучаючи до проведення самих діточок. Такі свята можна влаштувати і в будь-якій компанії для улюблених чад ваших співробітників.

Можна провести свято з казковим сценарієм. В гостях у улюбленої казки сподобається малюкам у віці від 2 до 5 років.
Пригодницький сценарій зі справжніми пошуками скарбів і зниклих друзів, яких викрали злі пірати, особливо припаде до душі середній групі дітей у віці від 5 до 8 років.
У цей день дуже веселим і активним буде спортивний захід. Особливо для дітей у віці від 8 до 14 років.
Також можна влаштувати театралізоване дійство з обов'язковими текстами про те, що думають самі діти про своє дитинство.
Компанія Світ Трейдер впевнена, що найголовніше - це ваша щирість і доброта. Такі якості точно будуть гідно оцінені маленькими винуватцями свята.

 

Каталог подарунків