УКР|РУС
Новорічні
подарунки оптом
ГоловнаНовиниНабори з випічкою до Великодня

Набори з випічкою до Великодня

Набори з випічкою до Великодня

Вже зовсім скоро настане той світлий день, коли ми замість звичайного привітання ми скажемо «Христос воскрес!», а у відповідь почуємо «Воістину воскрес!».
Великдень по праву вважається одним з головних християнських свят. У православ'ї з цим святом пов'язано багато традиції і звичаїв. Одним з них є привітання і підношення подарунків один одному в цей день.

Найпоширенішими подарунками в ці святкові дні є писані й пофарбовані яйця і, звичайно ж, великодня випічка. Багато господинь печуть самі прекрасні великодні паски. Але в сучасному світі дуже важко викроїти дорогоцінний час для того, щоб порадувати своїх близьких домашньою смакотою. Як правило, більшість все ж віддають перевагу магазинній випічціЦе стає дуже зручним і вигідним варіантом, якщо вам необхідна велика кількість великодніх пасок. Крім того, багато магазинів, особливо онлайн-магазини, пропонують не просто паски, а й оригінальні великодні набори. У них можуть входити всілякі великодні атрибути і символіка.

Компанія СвітТрейдер пропонує Вам стати нашим клієнтом і придбати оптом ексклюзивні, оригінальні великодні набори з випічкою та іншими смаколиками та сувенірами.
Наприклад, ви можете придбати набори, до складу яких, крім вишуканої найніжнішої випічки, входять також вино Кагор і набір з приголомшливими солодощами відомих кондитерських брендів України.

  • Набір «Великодній»
  • Набір «Пансіон»
  • Набір «Кошик з Великоднем»
  • Набір «Щаслива сім'я».

Якщо ж вам необхідно привітати людей, які абсолютно не визнають ніякої вид алкоголю або ж дітей, то для такого випадку компанія Світ Трейдер має в своєму асортименті кілька цікавих пропозицій:

  • Набір «Смачний»
  • Подарунковий набір №5 (дитячий)
  • Набір «Пасхальна радість».

У ці набори, крім свіжої та ароматної випічки, входять також вишукані смачні солодощі, чай високих сортів, упакований в стильний металевий тубус, вафельний рушник з пасхальним орнаментом, а також цікаві та оригінальні елементи декору.
У дитячий набір входить великодня пасочка вагою в 250 гр., шоколадне яйце Кіндер, різнобарвне драже арахісу в шоколаді M & M і набір цукерок. Повірте, що кожна дитина буде в захваті від такого смачного подарунка.

Крім того, компанія Світ Трейдер пропонує вам замовити пасхальну випічку оптом від кращих виробників кондитерських виробів в Україні за максимально вигідною ціною.
Вся випічка в прекрасних і оригінальних упаковках. Це ідеальний варіант для привітання великої кількості людей.
Весь наш товар сертифікований. Вся продукція свіжа і якісна.

Зателефонуйте нам і наші фахівці без нав'язливості і настирливості проконсультують вас по всіх питаннях.
Якщо ви не зможете самі визначитися з вибором потрібної вам продукції, тоді наші менеджери підберуть для вас оптимально-вигідний варіант, виходячи з ваших побажань і потреб.

Ми любимо і вміємо працювати на результат.
Наш позитивний результат - ваше задоволення від співпраці з нами!

Корпоративные подарки на Пасху