УКР|РУС
Новорічні
подарунки оптом
ГоловнаНовиниПодарунки для дітей співробітників до Нового Року

Подарунки для дітей співробітників до Нового Року

Подарунки для дітей співробітників до Нового Року

«Зима - це неодмінно Новий Рік, а Новий Рік - це обов'язково подаруночки!» - саме таку відповідь дали чотирирічної дівчинкою на питання: «Що таке зима?»

Але й справді, що за зима без Нового Року і що за Новий Рік без подарунків!

Особливо цей час чекають з нетерпінням малюки. І неважливо, зовсім 2 роки дитині або вже майже 16. Адже навіть ми, дорослі, так хочемо, щоб з нами сталося справжнє диво. Новорічні подарунки дітям співробітників неодмінно повинні бути не просто оригінальними, корисними та актуальними. Вони ще повинні зміцнювати віру дитини  в справжнє Різдвяне Диво.

Дарувати або не дарувати подарунки дітям, може вирішити тільки саме керівництво компанії. Так само, як і те, що саме дарувати і яка сума може бути використана для цих цілей.

Однак не забувайте, що саме така, здавалося б, дрібниця, як привітання дітей на Новий Рік, може зіграти істотну роль, як і в згуртуванні колективу, так і в бажанні співпрацювати з вашою компанією надалі.

Багато керівників відмовляються від Новорічних подарунків дітям співробітників через бюрократичні нюансів. Дійсно, документальне оформлення подарунків може змусити понервувати навіть самого досвідченого бухгалтера. Ось чому зайнятися цим питанням варто заздалегідь. Але повірте, що результат того вартий.

Крім того, дуже важким може виявитися і сама процедура вибору подарунків. І тут вже точно не обійтися без достатньої кількості часу і креативних ідей.

Часом ми, на жаль, не можемо управляти, а ось підкинути вам парочку цікавих ідей в наших силах.

Що ж подарувати?

Вибираючи подарунки дітям, радимо вам, перш за все, орієнтуватися на їх вікову категорію. Наприклад, дітям до 3 років не можна їсти багато солодкого, а деяким і зовсім нічого такого батьки не дають. За те таким малюкам відмінно підійдуть м'які іграшки. І навпаки, іграшки з дрібними деталями можуть наразити їх на небезпеку.

Якщо мова йде про вікової груп від 5 до 14 років, то тут сміливо можна піднести дітям солодкі подарунки. Вони завжди актуальні і бажані.

Якщо у вас маленький колектив, то є сенс подарувати індивідуальні упаковки з солодощами, заздалегідь дізнавшись у батьків уподобання їх малюків.

А ось якщо мова йде про велику кількість дітей, то тут краще замовити оптову поставку.

Компанія СвітТрейдер пропонує вам широкий асортимент солодких подарунків, м'яких іграшок та інших сувенірів для Нового Року. Ми займаємося великими, оптовими поставками солодких подарунків по всій Україні. Нашими клієнтами вже стали багато великих підприємств і організації.

  1. У нас демократичні ціни, велика система знижок і найбільший асортимент.
  2. Ми готові запропонувати вам найвигідніші умови співпраці з нами.
  3. У нас є відповідні сертифікати якості на всю нашу продукцію.

В якості подарунків також можна піднести:

  • різні інтелектуальні та розвиваючі ігри, конструктори;
  • квитки на Новорічна вистава (краще, якщо дата подання буде плаваючою, так батькам і дітям не треба буде змінювати свої плани);
  • набір маленького художника або скульптора (кисті, олівці, альбом, картинки анти-стрес, пластилін і дошка для ліплення);
  • подарунок «Вирости сам!». Квітковий горщик з уже посадженими насінням. Краще, якщо назва рослини залишиться в таємниці. Так дітям буде цікавіше доглядати за своїм саджанцем.

Перераховувати всі можливі варіанти подарунків можна нескінченно.

Але що б ви не подарували, все одно це краще, ніж взагалі нічого не дарувати.

А головне пам'ятайте, ви не просто даруєте дітям подарунки, ви допомагаєте їм довше вірити в справжнє диво!