УКР|РУС
Новорічні
подарунки оптом
ГоловнаНовиниПодарунки для підвищення лояльності

Подарунки для підвищення лояльності

Подарунки для підвищення лояльності

Ми, люди, безумовно, дуже різні, і у кожного з нас свої примхи і дивацтва. Однак практично всім нам без винятку приємно, коли про нас пам'ятають і поважають нашу працю і наші старання.

Ось чому ми набагато більше цінуємо подарунки, які підносять нам не тому, що так треба, а просто дарують від душі, з любов'ю і турботою. І нехай ви піднесете подарунок найбільш відлюдкуватому інтроверту або буйному екстраверту, реакція завжди буде позитивною.

Але, щоб заслужити таку реакцію, необхідно добре засвоїти кілька правил для підношення подарунків з метою підвищення лояльності.

Як правило, мова йде про подарунки клієнтам, співробітникам, колегам, партнерам.

Отже, якщо ви безпосередньо співпрацюєте з відділом маркетингу або з відділом планування, то, зрозуміло, подарунки слід дарувати саме начальнику відділу або його співробітникам. Але весь секрет полягає в тому, що ви весь цей час співпрацюєте і з секретарем цієї компанії, від якого залежить досить багато. А значить, не варто забувати про те, що лояльне ставлення до вас необхідно якось заохочувати.

До того ж, не варто забувати і про те, що якщо такі люди переходять в інші компанії на такі ж посади, то найімовірніше, що для співпраці своєї нової компанії вони запропонують саме вас.

Що ж подарувати?

Тепер саме час поговорити про самі презенти. Як і з будь-якими корпоративними подарунками, тут також варто дотримуватися золотого правила - ніяких дорогих або дуже дорогих подарунків. Щоб у людини ні в якому разі не склалася думка, що її підкуповують. Подарунки повинні бути доречні, приурочені до якогось свята чи значущої дати.

Ювелірні прикраси, дорогі парфуми, предмети гардероба - це речі, які мають на увазі дуже особистий контакт з людиною. Адже подарувати щось з перерахованого вище і при цьому, щоб подарунок воістину припав до душі, треба або дуже добре вивчити переваги людини, або покладатися на виняткове везіння.

А ось оригінальний набір елітного чаю, кави або коробка дорогого шоколаду може мати набагато більше позитивного ефекту. Такі подарунки завжди затребувані і безпрограшні.

Сувенір з-за кордону

Кілька слів про сувеніри. Особливо актуальними стають вони в туристичний сезон. Адже не секрет, що зовсім незначний презент з-за кордону завжди був чимось оригінальним і приємним.

Не варто обмежуватися банальними магнітами. Побалуйте своїх партнерів або колег національними солодощами і напоями, нехай навіть і алкогольними, заморськими фруктами і спеціями. А як приємно будуть здивовані вони, якщо в квітковому горщику виявиться рослина з далекої країни.

Крім того, знати, що під час відпочинку згадали про тебе улюбленого, повірте, буде приємно кожному.

Подарунки для клієнтів

Якщо говорити про подарунки для лояльності клієнтів, то тут справа йде трохи по-іншому.

Золотим правилом буде - помірність і виваженість. А все тому, що в такій справі слід бути послідовним.

Якщо ви в кризовий рік подарували клієнтам хороші подарунки, це буде говорити про те, що ви впевнено рухаєтеся вперед, а ваше фінансове становище не похитнулося. Це не може не викликати довіри до вас.

Однак піднести на наступний рік щось менш значуще і дешевше буде означати, що ваші справи вже зовсім погані. Тобто знижувати планку ні в якому разі не варто.

А ось дуже дорогі подарунки клієнтам, великі знижки і акційні пропозиції можуть породити сумніви у вашій значущості і ваш товар, як наслідок, може бути безпідставно знецінений.

Клієнтам також можна дарувати солодощі, набори елітних напоїв, м'які іграшки, набори горішків і сухофруктів. Особливо доречним буде, наприклад, шоколадна плитка з логотипом вашої компанії.

Компанія Світ Трейдер пропонує вам широкий вибір солодких презентів, в тому числі з логотипами вашої організації, м'яких іграшок та інших сувенірів оптом за доступними цінами.

Ми готові до співпраці в будь-який час. Просто зателефонуйте нам і ми в найкоротші терміни зможемо надати вам оптову поставку в будь-яке місто України.

 

Каталог наших подарунків

Подарунки для гостей на весіллях і вечірках